keskiviikko 28. syyskuuta 2016

P*skis #330 - Luonnos

Paskiksessa oli tälläkertaa luonnos.


Papereina on taustalla akvarellipaperia, jossa on tummansinistä dylusionia ja suolan kera. Päällä on valmis kuviopaperi. Puput ja teksti on Mama Elephantin. Stanssatut sydämmet on Simon Says Stampin. Vinon leikkauksen luonnoksesta toteutin mustilla kohojauheroiskeilla luonnosta kääntämällä. :)

sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Happy Mail

Joskus on vaan kiva tehdä näitä "muuten vaan"-kortteja ja tässä yksi sellainen. Tausta on tehty Brushoilla. :)

torstai 22. syyskuuta 2016

Syyskortteja

Matkaluovuuteen 3:n vapaamuotoisena ennakkotehtävänä oli tehdä 6"x6" sivut aiheella "Welcome to Finland!", tämän vuotisille  opettajillemme Aida Domisiewiczille ja Olga Heldweinille. Oma tuotokseni oli kaksi syyskorttia :)

keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Matkaluovuuteen 3

Viimeviikonloppuna oli aivan ihana luovuusloma Sipoossa, koulutuskeskus Sopukassa. Elina ja Terhi järkkäsivät Matkaluovuuteen 3:n. Opettajiksemme saimme super ihanat Aida Domisiewicz (aka. Ayeeda) ja Olga Heldwein 13@arts:lta. :)

Olin Maikkiksen kanssa kohteessa jo perjantaina, jolloin päästiinkin jo vähän askartelemaan ja vaihtelemaan kuulumisia. :) Tein lisää joulukortteja, joita blogiin vähän myöhemmin.


Kurssityöt oli kivasti ajoitettu aloitettaviksi pääosin jo lauantaina ja sunnuntaina saimme ne valmiiksi. Yön aikana gelmediumit ja kumppanit ehtivät kivasti kuivaa ja töitä päästiin jatkamaan sunnuntaina mukavan jämähtäneinä.


Especially for You- kurssilla tehtiin muistikirjan kansi ja kortti. Super korkeita kerroksia ja yllätin itseni ja oikeasti pidin näiden tekemisestä tosi paljon, vaikka clean 'n' simple suosikkini onkin. :)



Queen of Steampunk (Angel limited Edition)- kurssilla tehtiin valokuvakehykseen nukesta taulu.


Retrospections-kurssilla tehtiin vintagetaulu. Todella korkeita kerroksia tässäkin ja pidin todella! :)


 Viimeisenä kurssina oli Dreamy Moments, jossa tehtiin srkäppileiska. Tämän kanssa meinasi tulla vähän kiire, mutta valmista tuli. :)


Vielä suurkiitos järjestäjille ja opettajille ja matkakumppaneille!!! Oli ihana matka! :)







maanantai 19. syyskuuta 2016

Jouluisia poroja

Lainasin SannaS:lta Korttitalkoissa tätä ihanaa Sizzixin porostanssia ja tein Sannan inspiroimana nämä pari porokorttia peilikartongista. :)
Peilikartonki on mun mielestä aivan ihanaa melkein missä vain, mutta sen kuvaaminen on aina yhtä hankalaa, että sen saisi kuvissakin näyttämään yhtään siltä mitä se on luonnossa. :D

torstai 15. syyskuuta 2016

P*skis #329 - Suut makiaks

Ihan täydellinen haaste korkata nämä onnettomat pienet Lawn Fawnin pipariukkoleimat. :)

tiistai 13. syyskuuta 2016

Jouluisia lapasia kortilla

Ostin vähän aikaa sitten Simonilta Poppy Sampsin "Dreamin on a White Christmas"-leimasetin ja siihen yhteensopivat stanssit. Niiden kanssa tekstinä on mustalla embossattuna Heidin korttipajan Hyvää Joulua teksti. Tausta on tehty Distress Inkeillä ja Mica suihkeella eli samalla tekniikalla kuin edellisessä postauksessa. :)



Mican kimallus on jotenkin hankala saada kuvattua, mutta luonnossa se näyttää kivalta, vaikkei aina niin kuvaan taltioituisikaan. Tässä silti pientä yritystä taltiointiin. :)

maanantai 12. syyskuuta 2016

Jehkotar CraftChallenge #11

Jehkottaren haasteessa inspiroiduin kuvasta ja tuloksena oli joulukortti. :)

Tausta on tehty Jennifer McGuiren tekniikasta inspiroituneena ja teksti ja taustan lumihiutaleet on leimattu velloumille Lawn Fawnin Snowy Backdrops leimasetillä.

Tässä myös toinen samalla leimalla tehty kortti, joka itseasissa myöskin väriensä puolesta menisi haasteeseen. :)

sunnuntai 11. syyskuuta 2016

P*skis #328 - Värihaaste

Paskiksessa on haasteena käyttää pääosana kortissa pinkkiä ja tummansinistä. :)
Tausta on tehty After Midnight värisellä Dylusions suihkeella ja suolalla. Pinkit tähdet on leimattu Simon Says Stamp Seeing Stars setin leimoilla ja embossattu WOW:in Magenta Twinkle kohojauheella. Teksti on stanssattu Lawn Fawnin stanssilla.

torstai 8. syyskuuta 2016

Korttitalkoot Seinäjoella

Ensimmäistä kertaa osallistuin Korttitalkoisiin, ah mikä viikonloppu!!! Voin sanoa, että oli kivaa! :D Osallistuin kaikkiin haasteisiinkin ja yllätin ihan itseni(kin) tuotteliaisuudellani. :)

Matka alkoi täältä Pirkanmaalta kohti Seinäjokea. Valokuva on Jennin huippuotos. <3

Ensimmäisenä haasteena perjantaina oli käyttää kakkupaperia. Tarjolla oli mustaa, keltaista ja pinkkiä ja itse lähdin tietysti pinkin kelkkaan. :)

Toinen haaste oli käyttää Heidin korttipajan leikkeitä, joista valittavana oli roiskeet ja söherö, itse käytin, niinkuin näkyy, roiskeita.

Kolmantena tuunattiin kirjain. :)

Neljäshaaste, eli perjantain yöhaaste oli käyttää yhtä valittavista olevista neljästä sabluunasta

Lauantai aamu käynnistyi viidennellä haasteella, jossa oli tarjolla Teippitarhan ihaniakin ihanempia teippejä. Itse rakastuin kyllä tähän väritettävään kukkateippiin ihan kympillä. <3

Kuudennen haasteen takana on oli Nannan paperi & helmi. Tehtiin tageja, joissa tuli käyttää sekä mistiä, että ruusua.

Seitsemännessä haasteessa leikittiin Teippitarhan mehupilleillä. Itse inspiroiduin näistä sen verran, että tuotosta oli kahden kortin verran. :)

Kahdeksantena käytettiin Finnabairin ruostemaaleja.

Yhdeksänneksi haasteeksi saimme Paperinauhan ihanan pussukan, jonka sisällöstä syntyi tällainen kortti. :)

Kymmenennessä haasteessa käytimme Heidin korttipajan kohokuviointi kansioita ja Mama Elephantin pigmenttimustetta. Yksi suosikki haasteistani oli tämä. :)

Lauantai yönhaasteena oli bingoruudukko. Oma rivini oli Tähti - Bling Bling - Pinkki

Sunnuntai käynnistettiin Heidin korttipajan "korttitalkoot"-puuleikkeellä. Siis niin ihanaa, että Marjo tulosti meille ryhmäkuvan, josta pääsi HETI skräppäämään. Kiitos! :) Ja kiitos korttipajalle näin kivasta puuleikkeestä! :)

Viimeisinpänä haasteena, muttei missään nimessä vähäisimpänä oli käyttää resist kanvasta. Valitsin pilkullisen ja sävytin kankaan sinisellä musteella. :)

Odotan niin innolla jo ensivuotta ja uutta reissua! Kiitos, että järjestitte Marjo ja Ina! Ja pahoittelen maratonpostausta, kiitos jos jaksoit loppuun ;D

keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Uusi blogi tulille

Jo pitkään on ollut mielessä, että tekisin blogin bloggeriin ja nyt sen aika koitti. Blogin ulkonäkö tulee varmastikkin hakemaan muotoaan vielä hyvän tovin, mutta kaikkilla uusilla asioilla on aina alku ja tässä se olisi tämänkin blogin kohdalla. Ja muistetaanpas, että ei se lopputulos vaan se matka. ;)


Jos mielit nähdä vanhempia askartelujani niin klikkaa itsesi wordpressin pariin Mileksi-blogiin. :)